12%

GREE CONSOLE GEH12AA-K3DNA1D

CONSOLE GEH12AA-K3DNA1D
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7/4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3950.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4700.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3670 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1000 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -22   ДО 43
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:15.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:33.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до макс. 40 м2
ФРЕОН:R410
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ГАРАНЦИЈА:10 години ( посебни услови )

36,990.00 ден 41,990.00 ден

На залиха (исто достапно за позадинска нарачка)

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
Конзолниот клима уред Inverter  ги задоволува највисоките стандарди за ладење и греење дури и во простории со ограничена висина на плафонот како поткровја и застаклени простории. Позиционирањето на уредот на ниско ниво дозволува одлична дисперзија на воздухот посебно во мод на греење. Супериорните карактеристики за заштеда на енергија на овој инвертер клима уред во категорија A++ како и WI-FI контролата ви овозможуваат удобства преку целата година а да не го изгорите вашиот паричник за сметки за ел.енергија.
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

GREE

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

4200 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3700 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

30~40m2

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-20°C ~+50°C

SMART/WI-FI

ДА

Технологија

инвертер