Пребарај

Close
/.

TOSHIBA SHORAI J2KVSG-E

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A+++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+++
МОЌНОСТ (KW): 3,5
МОЌНОСТ (btu): 12000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): Х
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): Х
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): Х
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): Х
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): Х
SEER / SCOP: Х / Х
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -15°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 30~40m132
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: Х
SMART/WI-FI: х
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): Х
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: Х x Х x Х mm
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): Х
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: Х x Х x Х mm
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 3
ФИЛТРИ: Филтер за прашина
57,990.00 ден

TOSHIBA DAISEIKAI RAS-16PAVPG

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A+++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+++
МОЌНОСТ (KW): 4.5 KW
МОЌНОСТ (btu): 12000 btu
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -15°C ~+50°C
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 713 m³
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:
ТЕХНОЛОГИЈА: ИНВЕРТЕР
101,490.00 ден
101,490.00 ден

TOSHIBA DAISEIKAI RAS-10PAVPG-E

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A+++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+++
МОЌНОСТ (KW): 2.7 KW
МОЌНОСТ (btu): 9000 btu
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -15°C ~+50°C
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 712 m³
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:
ТЕХНОЛОГИЈА: ИНВЕРТЕР
73,490.00 ден
73,490.00 ден

TOSHIBA DAISEIKAI RAS-13PAVPG-E

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A+++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+++
МОЌНОСТ (KW): 3.5 KW
МОЌНОСТ (btu): 12000 btu
SEER / SCOP: 9 / 5,1
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -15°C ~+50°C
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 711 m³
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 40m²
ТЕХНОЛОГИЈА: ИНВЕРТЕР
82,990.00 ден
82,990.00 ден
Back to Top
Производот е додаден во кошничката