АКЦИЈА!
Play Video

VIVAX ACP-12CH35AERI

27,990.00 ден 24,990.00 ден

Проверете зошто Vivax климатизерите се најпродавани во Македонија. R-дизајн серијата представува најдобар однос на вложеното и добиеното на целиот пазар на климатизери кај нас и пожироко на Балканот. Специјално дизајнираната 3D-inverter технологија овозможува овозможува значителни заштеди на енергија, тивко работење и долготраен квалитет на уредот. Внатрешната единица има Био филтер и Јонизатор што ја прави посебно погодна за лицата осетливи на нечистотиии во воздухот, додека надовречната единица има Грејачи на компресорот и кондензатот правејки ја способна да даде високи перформанси во мод на Греење. Сето тоа со високи Енергетски коефициенти А++ во ладење и А+ во греење до надворешна темература до -20C степени..
VIVAX ACP-12CH35AERI 3,5kW R32 White инвертер клима уред. Енергетска класа за греење: A++, Енергетска класа за ладење:A+, Капацитет на ладење [kW]: 3,52, SEER коефициент: 7,0, Капацитет на греење [kW]: 3,81, SCOP коефициент: 4,1, Јачина нa звук при нормално работење [dB]: 55, Еколошки плин: R32, Влезна потрошувачка моќност за ладење [W]: 1089, Работи на температура од: -20°C≤T≤50°C, Влезна потрошувачка моќност за греење [W]: 1050, Проток на воздух [m3/h]: 539, останати карактерситики: Јонизатор, timer, Turbo mode, soft start, sleep mode, 0,5-1W Stand By, Self Cleaning, самодијагностика на грешки, auto mode, auto restart, заштитен вентил на надворешната единица, Wi Fi Ready, био филтер, LED екран, фитлер против прав, греач на кондензаторот и греач на компресорот. ДИмензии на внатрешната единица: 802 х 189 х 297 mm, тежина 8,2kg, димензии на надворешната единица: 770 х 300 х 555 mm, тежина 26,5kg, гаранција 36 месеци.
⇒Линк до призводот на официјалната страна

На залиха

Share