Пребарај

VIVAX ACP-42COFM123AERI R32

Овој уред не е самостоен и како таков мора да се комбинира со внатрешна единица од истата категорија МУЛТИ СПЛИТ бренд VIVAX до 4 внатрешни единици.Високата енергетска класа ве ослободува од грижата за потрошена електрична енергија.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+
МОЌНОСТ (KW): 14
МОЌНОСТ (btu): 42000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 12.309(2.052~12.309)
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 12.309(2.052~12.309)
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 3800(680~1800)
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 3300(680~3570)
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: Х
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): X
SEER / SCOP: 6,6 / 3,8
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -20°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: Х
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТ
SMART/WI-FI: х
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 73,8
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 946 x 410 x 810 mm
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): X
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: X x X x X mm
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 3
ФИЛТРИ: X

124,990.00 ден

VIVAX ACP-42COFM123AERI R32
Мулти Сплит Надворешна Единица

Additional Information

Back to Top
VIVAX ACP-42COFM123AERI R32
124,990.00 ден
Производот е додаден во кошничката