Пребарај

VIVAX ACP-36COFM105AERI R32

Овој уред не е самостоен и како таков мора
да се комбинира со внатрешна единица од
истата категорија МУЛТИ СПЛИТ бренд VIVAX.
Високата енергетска класа ве ослободува од
грижата за потрошена електрична енергија.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+
МОЌНОСТ (KW): 11,5
МОЌНОСТ (btu): 36000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 10.551(2.052~10.551)
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 10.551(2.052~10.551)
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 3517(1250~3520)
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 2880(1375~3360)
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: Х
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): X
SEER / SCOP: 6,5 / 4
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -20°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: Х
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТ
SMART/WI-FI: х
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 68,8
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 946 x 410 x 810 mm
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): X
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: X x X x X mm
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 3
ФИЛТРИ: X

114,990.00 ден

VIVAX ACP-36COFM105AERI R32
MULTI SPLIT SISTEM NADVORESNA EDINICA
A++/А+

Additional Information

Back to Top
VIVAX ; ACP-27COFM79AERI R32
VIVAX ACP-36COFM105AERI R32
114,990.00 ден
Производот е додаден во кошничката