VIVAX ACP-24CH70AERI

VIVAX ACP-24CH70AERI 7,5kW R32 White инвертер клима уред. Енергетска класа за греење: A++, Енергетска класа за ладење:A+, Капацитет на ладење [kW]: 8,44, SEER коефициент: 6.4, Капацитет на греење [kW]: 9,0, SCOP коефициент: 4,0, Јачина нa звук при нормално работење [dB]: 55, Еколошки плин: R32, Влезна потрошувачка моќност за ладење [W]: 2400, Работи на температура од: -20°C≤T≤50°C, Влезна потрошувачка моќност за греење [W]: 2461, Проток на воздух [m3/h]: 1050, останати карактерситики: Јонизатор, timer, Turbo mode, soft start, sleep mode, 0,5-1W Stand By, Self Cleaning, самодијагностика на грешки, auto mode, auto restart, заштитен вентил на надворешната единица, Wi Fi Ready, био филтер, LED екран, фитлер против прав, греач на кондензаторот и греач на компресорот. ДИмензии:тежина на внатрешната единица 12,9 kg,  Nадворешната единица: so  тежина 48kg и гаранција 36 месеци.

52,990.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
VIVAX ACP-24CH70AERI
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.4/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 8440.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 9440.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7330/7610 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2402 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 2177 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1050.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 46.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: од -20   ДО 50
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.90 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 48.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 75 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер, филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 845 X 700 X 320 mm

ГАРАНЦИЈА: 3 години

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

VIVAX

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-20°C ~+50°C

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

7500 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

7000 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

24000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

60~80m2

SMART/WI-FI

МОЖЕ ДА СЕ ДОДАДЕ