Пребарај

VIVAX ACP-18COFM50AERI R32

Овој уред не е самостоен и како таков мора да се комбинира со внатрешна единица од истата категорија МУЛТИ СПЛИТ VIVAX до 2 внатрешни единици.
Високата енергетска класа ве ослободува од грижата за потрошена електрична енергија и изгледот на фасадата.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+
МОЌНОСТ (KW): 5,5
МОЌНОСТ (btu): 18000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 5.275(2.052~6.858)
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 5.569(1.055~6.975)
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 1630(690~2000)
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 1500(600~1670)
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: Х
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): X
SEER / SCOP: X / Х
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -20°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: Х
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТ
SMART/WI-FI: х
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 35,5
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 800 x 554 x 333 mm
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): X
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: X x X x X mm
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 3
ФИЛТРИ: X

49,990.00 ден

VIVAX ACP-18COFM50AERI R32
Мулти Сплит Надворешна Единица

Additional Information

Back to Top
vivax acp-18cofm50aeri.
VIVAX ACP-18COFM50AERI R32
49,990.00 ден
Производот е додаден во кошничката