Пребарај

Toyotomi SEDAI TAN/TAG-A18SC

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A+++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+, A+++
МОЌНОСТ (KW): 5,5
МОЌНОСТ (btu): 18000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 5.3(1.5~5.9)
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 5.6(0.9~7.4)
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 1576(100~2350)
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 1436(180~2400)
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 950 m³
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): 1,8
SEER / SCOP: 7.5/5.7-4.3
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -30°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 40-50m²
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТ
SMART/WI-FI: СЕРИСКИ
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 47
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 1000×746×427
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): 11
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: 770×290×230
ЗВУЧЕН ПРИТИСОК (dB): 31
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 3
ФИЛТРИ: Био филтер, филтер за прaшина, Каталист Филтер, ХЕПА

64,990.00 ден

инвертер клима уред со извонредна завршна обработка, со премиум материјали и веке докажаните компресори со ретки метали. Идеален за греење во екстремни услови и супер тивка работа со ниска потрошувачка на ел.енергија. Голема надворешна единица која најдобро абсорбира температура а да ви даде извонредни перформанси. 6 брзини на издув со капацитет од 350м3 до 950м3 на час ви даваат можност освен за брзо постигнување на бараната температура и супер тивко работење да не приметите дека има уред кој лади или грее. Содржи вграден Смарт( wi-fi ) да можете да ја контролирате од далечина и да си припремите барано удобство тогаш кога вие ќе посакате.

Additional Information

Back to Top
Toyotomi SEDAI TAN/TAG-A18SC
64,990.00 ден
Производот е додаден во кошничката