Пребарај

Toyotomi Free Match Outdoor MULR32-36INV-4

Овој уред не е самостоен и како таков мора
да се комбинира со внатрешна единица од
истата категорија МУЛТИ СПЛИТ бренд Toyotomi
Високата енергетска класа ве ослободува од
грижата за потрошена електрична енергија.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+
МОЌНОСТ (KW): 11,5
МОЌНОСТ (btu): 36000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 10.6(2.6-12), 12(3.00-14.00)
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 12(3.00-14.00)
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 3517(1250~3520)
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 2880(1375~3360)
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: Х
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): X
SEER / SCOP: 7.2/4.0
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -22°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: Х
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТ
SMART/WI-FI: х
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 72
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 1020 x 826 x 427
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): X
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: X x X x X mm
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 3
ФИЛТРИ: X

119,990.00 ден

Back to Top
Toyotomi Free Match Outdoor MULR32-36INV-4
119,990.00 ден
Производот е додаден во кошничката