Пребарај

Toyotomi Free Match Outdoor MULR32-24INV-3

Овој уред не е самостоен и како таков мора
да се комбинира со внатрешна единица од
истата категорија МУЛТИ СПЛИТ до 3 внатрешни единици.

 

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+
МОЌНОСТ (KW): 7,5
МОЌНОСТ (btu): 24000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 7.1(2.3-9.2)
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 8.6(3.65-9.20)
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 1900
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 2200
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: Х
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): X
SEER / SCOP: 6,1 / 4
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -22°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: Х
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТ
SMART/WI-FI: х
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 47.5
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 889x654x340
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): X
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: X x X x X mm
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 3
ФИЛТРИ: X

74,900.00 ден

Back to Top
Toyotomi Free Match Outdoor MULR32-24INV-3
74,900.00 ден
Производот е додаден во кошничката