Пребарај

Свеж воздух со ION-изатор

Можност За Контрола Преку Смарт Уред

Тестиран во Екстремни услови

Галванизиран Отпорен на Корозија

Високи Перформанси

Секоја Просторија Има
Своја Приказна​

Избор на Бои

Кога нема компромис за дизајнот во просторијата можете да изберете боја која највеке ви одговара 

Без да жртвувате перформанси и фрлате пари

Во Ваш Стил

Можните комбинации на бои заедно со перформансите на уредот го прават Неодолив

Преглед на Перформанси

Ниска Бучава

Вентилаторот во внатрешнатата единица е дизајниран да може да пружи висок комфор и тивок режим

wi-fi конективност

Современиот Човек Бара Контрола и Увид во работата на Уредот и Кога Не е ДОМА

моќ без Компромис

Брзо постигнување на бараната температура и одржување на истата без осцилации

Дисплеј на уредот

Дисплејот на самата внатрешна единица можете да го ислучите за подискретна атмосфера

јавете се или пишете порака

032/443356
info@klimatizer.mk info@danitanik.com
Back to Top
Производот е додаден во кошничката