33%

WI-FI адаптер за VIVAX AERI-AEMI-AEVI

со овој адаптер вашиот климатизер се вклопува во најновите светски трендови за достапност и управување преку Интернет. Овозможува контрола на уредот во реално време буквално од секаде преку апликација на вашиот паметен телефон. Ги покажува сите параметри  на уредот за контрола како и дојагностика и увид во надворешната температура.
линкови за симнување на паликациите за:
Ahdroid: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.midea.aircondition&hl=en
IOS: https://apps.apple.com/us/app/nethome-plus/id1008001920

800.00 ден 1,200.00 ден

На залиха (исто достапно за позадинска нарачка)

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
Категорија Tag
Brands
wi-fi УСБ адаптер
за упоТреба во уредите на VIvax
од сериите на инвертер 2018/2019/2020
АERI
AEVI
AEMI