Пребарај

VIVAX HPP-30CH90AERI R32-1

toplinska pumpa za Bazen

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+++
МОЌНОСТ (KW): 9,5
SEER / SCOP: x/6.0
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -10°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: Х
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: X
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 46
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 980 x 790 x 427 mm
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): X
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: X x X x X mm
ЗВУЧЕН ПРИТИСОК (dB): X
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 5
ФИЛТРИ: X

105,990.00 ден

Back to Top
HPP-24CH70AERI R32-1
VIVAX HPP-30CH90AERI R32-1
105,990.00 ден
Производот е додаден во кошничката