НЕМА ЗАЛИХА

VIVAX ACP-24CH70AUJI

VIVAX ACP-24CH70AUJI
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.89/4.11)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 7500.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 8200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 7030/7050 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 2200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1960 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1150.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.30 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 45.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: од -15   ДО 48
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 45.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 75 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio-филтер, Филтер за прашина, Catalyst филтер
СМАРТ: WI-FI вклучено во уредот
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 1205 X 400 X 317 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години

49,990.00 ден

Нема на залиха

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

VIVAX

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-15°C ~+50°C

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

7500 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

7000 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

24000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

60~80m2

SMART/WI-FI

ДА

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

Технологија

инвертер