VIVAX ACP-18COFM50AERI

VIVAX ACP-18COFM50AERI
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6320 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6680 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:  5270/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1750 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1544 W
НИВО НА БУЧАВА: 60.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20   ДО 50
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 36.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 60 м2
ФРЕОН:R32
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 800x333x554mm
МАКСИМАЛЕН БРОЈ НА ПРИКЛУЧЕНИ ЕДИНИЦИ  три ( 2 )
Комбинациите можете да ги видите на дополнителните слики.
МАКСИМАЛНА ДОЛЖИНА НА ЦЕВКИ ЗА КОНЕКЦИЈА :40М

ГАРАНЦИЈА:3 години

47,000.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека

 

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

VIVAX

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

6000 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

6000 W

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-20°C ~+50°C

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

18000 btu