НЕМА ЗАЛИХА

VIVAX ACP-18CH50AUJI

VIVAX ACP-18CH50AUJI
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.57/4.02)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ :5400.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5270/5370 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1650 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1500W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 850.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: од -15   ДО 48
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 35.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 60 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio-филтер, Филтер за прашина, Catalyst филтер
СМАРТ: WI-FI вклучено во уредот
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 1205 X 400 X 317 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години

37,990.00 ден

Нема на залиха

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

VIVAX

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-15°C ~+50°C

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

5500 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

5500 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

18000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

50~60m2

SMART/WI-FI

ДА

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

Технологија

инвертер