НЕМА ЗАЛИХА

VIVAX ACP-18CH50AEVI

43,990.00 ден

Нема на залиха

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
VIVAX ACP-18CH50AEVI
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.6/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6120.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6741.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1643 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1586 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:740.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:39.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20   ДО 50
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:35.10 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:60 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер, филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm
Боја на внатрешната единица Црна со Огледало напред
ГАРАНЦИЈА:3 години
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

VIVAX

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-20°C ~+50°C

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

6000 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

5500 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

18000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

50~60m2

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

SMART/WI-FI

МОЖЕ ДА СЕ ДОДАДЕ