Пребарај

VIVAX ACP-18CH50AERI/I+

Oвој уред не е самостоен и како таков мора да се комбинира со надворешна единица од истата категорија МУЛТИ СПЛИТ.

Користењето на мулти сплит инвертер уреди ви дава можност да штедите енергија и да добиете одличен изглед на фасадата на вашиот дом.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+
МОЌНОСТ (KW): 5,5
МОЌНОСТ (btu): 18000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 5.275(1.729~6.213)
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 5.569(1.055~6.975)
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 34
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 34
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 750 m³
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): 1,8
SEER / SCOP: X / x
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -20°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 40~50m²
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТ
SMART/WI-FI: х
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): X
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: X x X x X mm
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): 10,8
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: 965 x 319 x 215 mm
ЗВУЧЕН ПРИТИСОК (dB): 21
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 3
ФИЛТРИ: Био филтер, филтер за прaшина, ION

17,990.00 ден

VIVAX ACP-18CH50AERI/I+
Мулти Сплит Внатрешна Единица

Back to Top
VIVAX ACP-18CH50AERI/I+
VIVAX ACP-18CH50AERI/I+
17,990.00 ден
Производот е додаден во кошничката