VIVAX ACP-18CCIFM50AERI2

VIVAX ACP-18CCIFM50AERI2
( Ова не е Самостоен Уред. Мора да се Комбинира со Надворешна Единица
од Категорија Мулти Сплит )
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.4/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6210.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6980.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1538 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1461 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 750.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: од -20   ДО 50 
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 16 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 55 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер, филтер за прашина

22,000.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
VIVAX ACP-18CCIFM50AERI2
( Ова не е Самостоен Уред. Мора да се Комбинира со Надворешна Единица
од Категорија Мулти Сплит )
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.4/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6210.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6980.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1538 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1461 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 750.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: од -20   ДО 50 
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 16 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 55 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер, филтер за прашина
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

VIVAX

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-20°C ~+50°C

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

4200 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3700 W

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

30~40m2

SMART/WI-FI

НЕ