VIVAX ACP-12CH35AUJI

VIVAX  ACP-12CH35AUJI
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.2/4.05)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3700.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1090 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 970 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 42.10 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: од -15   ДО 48
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio-филтер, Филтер за прашина
СМАРТ:  WI-FI  вклучено во уредот
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 720 X 540 X 260 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години

24,990.00 ден

На залиха

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
VIVAX  ACP-12CH35AUJI 3,5kW R32 инвертер клима уред. Енергетска класа за греење: A++, Енергетска класа за ладење:A+, Капацитет на ладење [kW]: 3,5, SEER коефициент: 6,2, Капацитет на греење [kW]: 3,5, SCOP коефициент: 4,05, Јачина нa звук при нормално работење [dB]: 44, Еколошки плин: R32, Влезна потрошувачка моќност за ладење [W]: 1090, Работи на температура од: -15°C≤T≤50°C, Влезна потрошувачка моќност за греење [W]: 970, Проток на воздух [m3/h]: 600, останати карактерситики: timer, soft start, sleep mode, самодијагностика на грешки, auto restart, заштитен вентил на надворешната единица, Вградено Wi Fi, био филтер, LED екран, фитлер против прав, греач на кондензаторот и греач на компресорот. Димензии на внатрешната единица: 792 х 201 х 292 mm, тежина 8,0kg, димензии на надворешната единица: 720 х 260 х 540 mm, тежина 25,0kg, гаранција 36 месеци.
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

VIVAX

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-15°C ~+50°C

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

3700 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3700 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

20~30m2

SMART/WI-FI

ДА

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР