VIVAX ACP-12CH35AEYI

VIVAX ACP-12CH35AEYI
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (9.0/5.3)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4813.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 7200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3517/4250 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 750 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 943 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 590.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: од -32   ДО 50
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 13.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 36.5 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:  до 40 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: jонизатор, филтер за прашина, биофилтер
ГАРАНЦИЈА: 3 години

49,990.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
VIVAX  3,5kW R32 Y DESIGN инвертер клима уред ACP-12CH35AEYI. Енергетска класа за греење: A+++, Енергетска класа за ладење:A+++, Капацитет на ладење [kW]: 3,517, SEER коефициент: 9,0, Капацитет на греење [kW]: 4,250, SCOP коефициент: 5,3, Јачина нa звук при нормално работење [dB]: 57, Еколошки плин: R32, Влезна потрошувачка моќност за ладење [W]: 750, Работи на температура од: -32°C≤T≤50°C, Влезна потрошувачка моќност за греење [W]: 943, Проток на воздух [m3/h]: 590, останати карактерситики: timer, Turbo mode, soft start, sleep mode, самодијагностика на грешки, auto mode, auto restart, заштитен вентил на надворешната единица, Wi Fi Ready, био филтер, LED екран, фитлер против прав, греач на кондензаторот и греач на компресорот. Работи со 100% капацитет на температура до -15 степени
⇒линк до официјалната страна на производот
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

A+++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

VIVAX

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-30°C ~+50°C

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

4200 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3700 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

30~40m2

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

SMART/WI-FI

ДА