VIVAX ACP-12CH35AEVI

 

VIVAX ACP-12CH35AEVI
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.7/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4466.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4877.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1095 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1117 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:500.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:37.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20   ДО 50 
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.90 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:29.10 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер ифилтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm
Боја на внатрешната единица црна со олгедало
ГАРАНЦИЈА:3 години

33,990.00 ден

На залиха (исто достапно за позадинска нарачка)

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
⇒линк до официјалната страна на производот
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

VIVAX

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-20°C ~+50°C

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

4200 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3700 W

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

30~40m2

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

МОЌНОСТ (KW)