10%

VIVAX ACP-12CH35AEQI

VIVAX   инвертер клима уред ACP-12CH35AEQI 3,5kW R32 Q DESIGN. Енергетска класа за греење: A++, Енергетска класа за ладење:A+, Капацитет на ладење [kW]: 3,52, SEER коефициент: 6,1, Капацитет на греење [kW]: 3,81, SCOP коефициент: 4,0, Јачина нa звук при нормално работење [dB]: 56, Еколошки плин: R32, Влезна потрошувачка моќност за ладење [W]: 1237, Работи на температура од: -15°C≤T≤50°C, Влезна потрошувачка моќност за греење [W]: 964, Проток на воздух [m3/h]: 600, останати карактерситики: timer, Turbo mode, soft start, sleep mode, самодијагностика на грешки, auto mode, auto restart, заштитен вентил на надворешната единица, био филтер, LED екран, фитлер против прав.

18,990.00 ден 20,990.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ :4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1237 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 964 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: од -15   ДО 50
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Каталитички ладен филтер, Филтер за прашина
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

VIVAX

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

3700 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3700 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-15°C ~+50°C

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

20~30m2

SMART/WI-FI

МОЖЕ ДА СЕ ДОДАДЕ