9%

VIVAX ACP-12CH35AEMI

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1237 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 964 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: од -15   ДО 50
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 30 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio-филтер, Филтер за прашина
ГАРАНЦИЈА: 3 години

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

19,990.00 ден 21,990.00 ден

На залиха

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека

Најпродавани

VIVAX ACP-12CH35AEMI 3,5kW R32 инвертер клима уред-M DESIGN. Енергетска класа за греење: A++, Енергетска класа за ладење:A+, Капацитет на ладење [kW]: 3,52, SEER коефициент: 6,1, Капацитет на греење [kW]: 3,81, SCOP коефициент: 4,0, Јачина нa звук при нормално работење [dB]: 56, Еколошки плин: R32, Влезна потрошувачка моќност за ладење [W]: 1237, Работи на температура од: -15°C≤T≤50°C, Влезна потрошувачка моќност за греење [W]: 964, Проток на воздух [m3/h]: 600, останати карактерситики: timer, Turbo mode, soft start, sleep mode, самодијагностика на грешки, auto mode, auto restart, заштитен вентил на надворешната единица, Wi Fi спремна како додаток на производот, био филтер, LED екран, фитлер против прав, Гаранција:36 месеци.
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

ПРОИЗВОДИТЕЛ

VIVAX

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

3700 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3700 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

20~30m2

SMART/WI-FI

МОЖЕ ДА СЕ ДОДАДЕ