VIVAX ACP-09CIFM25AERI2

9,490.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
VIVAX ACP-09CIFM25AERI2
( Ова не е Самостоен Уред. Мора да се Комбинира со Надворешна Единица
од Категорија Мулти Сплит)
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3200.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3600.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2600/2860 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1089 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 420 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1. l/h
НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: од -20   ДО 50
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина
ГАРАНЦИЈА: 3 години
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

VIVAX

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

2800 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

2600 W

МОЌНОСТ (btu)

9000 btu

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-20°C ~+50°C

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

20~30m2