Пребарај

VIVAX ACP-09CH25AERI(AEMI)/I+

овој уред не е самостоен и како таков мора
да се комбинира со надворешна единица од
истата категорија МУЛТИ СПЛИТ

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+
МОЌНОСТ (KW): 2,7
МОЌНОСТ (btu): 9000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 2.638(1.026~3.195)
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 2.784(0.879~3.664)
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 24
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 24
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 520 m³
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): 1,2
SEER / SCOP: Х / Х
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 00~20m²
SMART/WI-FI: ОПЦИЈА УСБ
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): X
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: X x X x X mm
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): 8,2
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: 802 x 297 x 189 mm
ЗВУЧЕН ПРИТИСОК (dB): 20
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 5
ФИЛТРИ: Био филтер, филтер за прaшина, ION

11,490.00 ден

VIVAX ACP-09CH25AERI(AEMI)/I+
Мулти Сплит Внатрешна Единица

Back to Top
VIVAX ACP-09CH25AERI(AEMI)/I+
11,490.00 ден
Производот е додаден во кошничката