НЕМА ЗАЛИХА

VIVAX ACP-09CH25AEMI

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.2/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3220.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ :3370.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/2930 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ :710 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 739 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ :520.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: филтер за прашина, Bio филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 700 X 285 X 194 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години

16,990.00 ден

Нема на залиха

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
Проверете зошто Vivax климатизерите се најпрoдавани во Македонија. R-дизајн серијата представува најдобар однос на вложеното и добиеното на целиот пазар на климатизери кај нас и пожироко на Балканот. Специјално дизајнираната 3D-inverter технологија овозможува овозможува значителни заштеди на енергија, тивко работење и долготраен квалитет на уредот. Внатрешната единица има Био филтер и Јонизатор што ја прави посебно погодна за лицата осетливи на нечистотиии во воздухот, Сето тоа со високи Енергетски коефициенти А++ во ладење и А+ во греење до надворешна темература до -15C степени. VIVAX  ACP-09CH25AEМI 2,5kW R32 Silver-Mirror  инвертер клима уред. Енергетска класа за греење: A++, Енергетска класа за ладење:A+, Капацитет на ладење [kW]: 3.2, SEER коефициент: 6,0, Капацитет на греење [kW]: 3,37, SCOP коефициент: 4,0, Јачина нa звук при нормално работење [dB]: 55, Еколошки плин: R32, Влезна потрошувачка моќност за ладење [W]: 710 , Работи на температура од: -15°C≤T≤50°C, Влезна потрошувачка моќност за греење [W]: 739, Проток на воздух [m3/h]: 520, останати карактерситики: Јонизатор, timer, Turbo mode, soft start, sleep mode, 0,5-1W Stand By, Self Cleaning, самодијагностика на грешки, auto mode, auto restart, заштитен вентил на надворешната единица, Wi Fi Ready, био филтер, LED екран, фитлер против прав,Димензии на внатрешната единица: 802 х 189 х 297 mm, тежина 8,2kg, димензии на надворешната единица:700 X 285 X 194 mm, тежина 22.7kg, гаранција 36 месеци.

 

 

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

VIVAX

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-15°C ~+50°C

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

3200 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3200 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

9000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

20~30m2

SMART/WI-FI

МОЖЕ ДА СЕ ДОДАДЕ

Технологија

инвертер