Пребарај

VIVAX ACP-07CH21AERI/i+

Oвој уред не е самостоен и како таков мора да се комбинира со надворешна единица од истата категорија МУЛТИ СПЛИТ.

Користењето на мулти сплит инвертер уреди ви дава можност да штедите енергија и да добиете одличен изглед на фасадата на вашиот дом.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+
МОЌНОСТ (KW): 2,1
МОЌНОСТ (btu): 7000
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 24
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 24
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 450 m³
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): 1
SEER / SCOP: 6,1 / 4
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: Х
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 00~20m²
SMART/WI-FI: ОПЦИЈА УСБ
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): X
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: X x X x X mm
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): 8,2
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: 802 x 297 x 189 mm
ЗВУЧЕН ПРИТИСОК (dB): 20
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 5
ФИЛТРИ: Био филтер, филтер за прaшина, ION

9,990.00 ден

VIVAX ACP-07CH21AERI/i+
Мулти Сплит Внатрешна Единица

Back to Top
VIVAX ACP-07CH21AERI/i+
VIVAX ACP-07CH21AERI/i+
9,990.00 ден
Производот е додаден во кошничката