Пребарај

TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B18G3KVSG-E/RAS-18J2AVSG-E

RAS-B18G3KVSG-E
RAS-18J2AVSG-E

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A+++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+++
МОЌНОСТ (KW): 5,5
МОЌНОСТ (btu): 18000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 5.3(1.26~6.60)
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 5.57(1.12~6.8)
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 1420 (350~2000)
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 1590(250~1750), Х
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 900 m³
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): Х
SEER / SCOP: 7,8 / 4,6
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -15°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 40~50m²
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: Х
SMART/WI-FI: СЕРИСКИ
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 34
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 780 x 550 x 290 mm
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): 14
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: 1053 x 320 x 245
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 3
ФИЛТРИ: Филтер за прашина

85,900.00 ден

ИЗДРЖЛИВ, ФЛЕКСИБИЛЕН, ЕФИКАСЕН И МНОГУ ПОВЕЌЕ ОД ТОА...

КЛИМАТИЗЕР БЕЗ ЗВУК

КОМЛЕТЕН КОМФОР ВО ДОМОТ

ИДЕАЛНА ТЕМЕПРАТУРА И ЧИСТ ВОЗДУХ

Back to Top
Toshiba Shorai Edge
TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B18G3KVSG-E/RAS-18J2AVSG-E
85,900.00 ден
Производот е додаден во кошничката