Пребарај

TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B13G3KVSG-E/RAS-13J2AVSG-E

NEW MODEL  WI-FI included

RAS-B13G3KVSG-E
RAS-13J2AVSG-E

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A+++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+++
МОЌНОСТ (KW): 3,5
МОЌНОСТ (btu): 12000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 3.517(1.114~4.162)
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 4.2(0.80~5.2)
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 0.962(0.22~1.40)
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 1090 (149~1418)
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 700 m³
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): Х
SEER / SCOP: 8.6/6.8-5.1
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -15°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 30~40m²
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: Х
SMART/WI-FI: СЕРИСКИ
ТЕХНОЛОГИЈА: TWIN ROTTARY, инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 30.5
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 800 x 293 x 226 mm
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): 10
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: 780 x 550 x 290 mm
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 3
ФИЛТРИ: Био филтер, филтер за прaшина, ULTRA PURE PM2.5

65,990.00 ден

ИЗДРЖЛИВ, ФЛЕКСИБИЛЕН, ЕФИКАСЕН И МНОГУ ПОВЕЌЕ ОД ТОА...

КЛИМАТИЗЕР БЕЗ ЗВУК

КОМЛЕТЕН КОМФОР ВО ДОМОТ

ИДЕАЛНА ТЕМЕПРАТУРА И ЧИСТ ВОЗДУХ

Back to Top
Toshiba Shorai Edge
TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B13G3KVSG-E/RAS-13J2AVSG-E
65,990.00 ден
Производот е додаден во кошничката