Toshiba SEYIA RAS-B07J2KVG-E

TOSHIBA Seiya inverter (R32) NEW!!! клима уреди:
A++ / А+ висока енергетска класа ладење /греење
DC Hybrid Inverter технологија
функција самочистење со антипрашлест филтер
исклучително тивка работа (дури до 19 dB)

EUROVENT серттификат за квалитет

13,290.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ШифраКЛИН052-1-3-1-2-2 Категорија
Brands
Toshiba RAS-B07J2KVG-E
SEIYA
( Ова не е Самостоен Уред. Мора да се Комбинира со Надворешна Единица
од Категорија Мулти Сплит)
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/2000 W
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.0 l/h
НИВО НА БУЧАВА:24.00 dB
EUROVENT сертифицирана.
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до макс. 25 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина ,анти бактериски филтер
ГАРАНЦИЈА:3 години ( без условна)
ПРОИЗВОДИТЕЛ

TOSHIBA

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

2800 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

2600 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

7000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

20~30m2