TOSHIBA SEYIA RAS-B16J2KVG-E

TOSHIBA Seiya inverter (R32) NEW!!! клима уреди:
A++ / А+ висока енергетска класа ладење /греење
DC Hybrid Inverter технологија
функција самочистење со антипрашлест филтер
исклучително тивка работа (дури до 19 dB)
опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E
со многу други дополнителни можности и функции (со доплата)
опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 46oC
опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24oC
EUROVENT серттификат за квалитет

49,990.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ШифраКЛИН052-1-3-1-2-1-1 Категорија Tags, , , , , , ,
Brands

TOSHIBA SAIYA RAS-B16J2KVG-E / RAS-16J2AVG-E1
SAIYA

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4700.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:4200/5000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1400W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1400W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:750 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.5 l/h
НИВО НА БУЧАВА:22.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15℃  ДО 46℃
EUROVENT сертифицирана.
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до макс. 55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина ,анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 550 X 780 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години ( без условна)
ПРОИЗВОДИТЕЛ

TOSHIBA

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

6000 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

5000 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

15000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

40~50m2

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

Технологија

инвертер