TOSHIBA SEYIA RAS-B13J2KVG-E

TOSHIBA Seiya inverter (R32) NEW!!! клима уреди:
A++ / А+ висока енергетска класа ладење /греење
DC Hybrid Inverter технологија
функција самочистење со антипрашлест филтер
исклучително тивка работа (дури до 19 dB)
опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E
со многу други дополнителни можности и функции (со доплата)
опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 46oC
опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24oC
EUROVENT серттификат за квалитет

38,990.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ШифраКЛИН052-1-3-1-2-1 Категорија Tags, , , , , , ,
Brands

TOSHIBA SAIYA RAS-B13J2KVG-E / RAS-13J2AVG-E1
SAIYA

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.0/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3300/3600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:920W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.0 l/h
НИВО НА БУЧАВА:21.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15  ДО 46
EUROVENT сертифицирана.
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:24.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до макс. 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина ,анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 530 X 660 X 240 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години ( без условна)
ПРОИЗВОДИТЕЛ

TOSHIBA

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

4200 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3700 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

30~40m2

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

Технологија

инвертер