24%

TOSHIBA SUZUMI+ RAS-10PKVSG-E

Toshiba Suzumi Plus inverter клима уреди:
A++ / А+ висока енергетска класа при ладење / греење
голем избор на капацитети
најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија
(кај моделите од 5 kW па нагоре)
опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со можност за
неделен тајмер со 4 дневни поставувања, „Hi-Power“,
„8ºC (заштита од замрзнување)“ функции (со доплата)
7во1 IAQ антибактериски филтрирачки систем, функција на самочистење
EUROVENT серттификат за квалитет

44,690.00 ден 58,990.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
TOSHIBA RAS-10PKVSG-E / RAS-10PAVSG-E
SUZUMI +
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.9/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3200.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/3200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:600W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:750W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.0 l/h
НИВО НА БУЧАВА:23.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15  ДО 46
EUROVENT сертифицирана.
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:28.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до макс. 30 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина ,IAQ enzyme филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 630x800x300 mm

 

ГАРАНЦИЈА:3 години ( без условна)
ПРОИЗВОДИТЕЛ

TOSHIBA

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

A

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

4200 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3500 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

10000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

20~30m2

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-15°C ~+50°C

Технологија

инвертер