Пребарај

TOSHIBA DAISEIKAI RAS-10PAVPG-E

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A+++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+++
МОЌНОСТ (KW): 2.7 KW
МОЌНОСТ (btu): 9000 btu
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -15°C ~+50°C
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 712 m³
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:
ТЕХНОЛОГИЈА: ИНВЕРТЕР

73,490.00 ден

ИЗДРЖЛИВ, ФЛЕКСИБИЛЕН, ЕФИКАСЕН И МНОГУ ПОВЕЌЕ ОД ТОА...

КЛИМАТИЗЕР БЕЗ ЗВУК

КОМЛЕТЕН КОМФОР ВО ДОМОТ

ИДЕАЛНА ТЕМЕПРАТУРА И ЧИСТ ВОЗДУХ

Back to Top
TOSHIBA DAISEIKAI RAS-10PAVPG-E
73,490.00 ден
Производот е додаден во кошничката