Пребарај

THSR32IU16/3 / THSR32OU16/3 ATW SPLIT 16KW/3Ph

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A++(55C), A+++(35C)
МОЌНОСТ (KW): 16
МОЌНОСТ (btu): 52000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): Х
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 16
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): Х
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): Х
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: Х
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): Х
SEER / SCOP: X/4.55-3.52
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -25°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: Х
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТ
SMART/WI-FI: СЕРИСКИ
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 144
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 1200 x 878 x 460 mm
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): 59.5
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: 860 х 318 х 460
ЗВУЧЕН ПРИТИСОК (dB): X
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 2
ФИЛТРИ: X

270,000.00 ден

Back to Top
THSR32IU16/3 / THSR32OU16/3 ATW SPLIT 16KW/3Ph
270,000.00 ден
Производот е додаден во кошничката