НЕМА ЗАЛИХА

PANASONIC Z15SКЕ INVERTER

62,990.00 ден

Нема на залиха

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
PANASONIC Z15SКЕ INVERTER
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (7.0/4.4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5160.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5780.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:4520/4810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1250 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1250 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:739.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20   ДО 50 
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:45.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:50 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Јонизатор, NANO-филтер, Филтер за прашина
ДОДАТОЦИ:Сензор за присуство, Сензор за загаден воздух(О2)
ГАРАНЦИЈА: 24МЕСЕЦИ -КОМПРЕСОР 60 МЕСЕЦИ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

A+++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

PANASONIC

МОЌНОСТ (btu)

15000 btu

МОЌНОСТ (KW)

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

5000 W

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

5500 W

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-15°C ~+50°C

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

40~50m2

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

Технологија

инвертер