22%

PANASONIC CS/CU- X E12QKEW

PANASONIC CS/CU- X E12QKEW
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1237 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:964 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15   ДО 50 
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:30 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:NANO-филтер, Филтер за прашина, ЈОНИЗАТОР
ДОДАТОЦИ:ПАТРОЛ СЕНЗОР, СЕНЗОР ЗА НЕЧИСТ ВОЗДУХ (02)
СРЕБРЕНА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА
ГАРАНЦИЈА: 24МЕСЕЦИ-КОПРЕСОР 60МЕСЕЦИ

41,990.00 ден 53,990.00 ден

На залиха

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека

НА ИЗЛОГ

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

PANASONIC

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3700 W

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

4200 W

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-15°C ~+50°C

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

30~40m2

Технологија

инвертер