PANASONIC FZ35UKE

36,990.00 ден

На залиха

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
PANASONIC FZ35UKE
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1237 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:964 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15   ДО 50 
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:30 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Bio-филтер, Филтер за прашина
ГАРАНЦИЈА: 24МЕСЕЦИ-КОПРЕСОР 60МЕСЕЦИ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

PANASONIC

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

4200 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3700 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-15°C ~+50°C

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

20~30m2

Технологија

инвертер