Пребарај

Mitsubishi Electric MXZ-3F68 VF

Мулти сплит надоврешна единица која се комбинира со
3 внатрешни единици од истата категорија..
Високата енергетска А++ класа ве ослободува од
грижата за потрошена електрична енергија.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+
МОЌНОСТ (KW): 8
МОЌНОСТ (btu): 26000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 6.8 (2.9-8.4)
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 8.6 (2.6-10.6)
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 1840
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 1920
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: Х
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): X
SEER / SCOP: 7.96/4.12
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -20°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: Х
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: X
SMART/WI-FI: х
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): Х
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 800 x 555 x 333 mm
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): X
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: X x X x X mm
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 3
ФИЛТРИ: X

152,900.00 ден

Mitsubishi Electric MXZ-3F68 VF
152,900.00 ден
Производот е додаден во кошничката