Пребарај

Mitsubishi Electric MSZ-BT35VGK

MSZ-BT35VGK е внатрешна единица за комбинација
во мулти сплист системите на Mitsubishi Electric.
Одличен компактен дизајн и тивка работа го прават
овој систем перфектен за пребирливите.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A++
МОЌНОСТ (KW): 3,5
МОЌНОСТ (btu): 12000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): Х
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): Х
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 100
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 100
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 580 m³
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): 1,2
SEER / SCOP: X / Х
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -20°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 20~30m²
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: X
SMART/WI-FI: СЕРИСКИ
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): Х
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: X x X x X mm
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): X
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: X x X x X mm
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 3
ФИЛТРИ: X

23,900.00 ден

Back to Top
Mitsubishi Electric MSZ-BT35VGK
23,900.00 ден
Производот е додаден во кошничката