Пребарај

Midea FOREST MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW

MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW

MOX133-12HFN8-QRD0GW KIT

(вклучен кит за монтажа) = поефтина монтажа 3500 денари

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+
МОЌНОСТ (KW): 3,5
МОЌНОСТ (btu): 12000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 3.517(1.114~4.162)
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 3.81(1.084~4.22)
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 1237(130~1580)
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 964(100~1580)
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 538 m³
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): 1,2
SEER / SCOP: 6,1 / 4
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -15°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 30~40m²
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: Х
SMART/WI-FI: ДА
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 22,7
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 700 x 550 x 275 mm
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): 7,5
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: 805 x 285 x 194 mm
ЗВУЧЕН ПРИТИСОК (dB): 22
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 5
ФИЛТРИ: Био филтер, филтер за прaшина

26,990.00 ден

MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW

MOX133-12HFN8-QRD0GW KIT

(вклучен кит за монтажа) = поефтина монтажа 3500 денари

 

Additional Information

Back to Top
Midea FOREST MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW
Midea FOREST MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW
26,990.00 ден
Производот е додаден во кошничката