Пребарај

Midea Extreme Save Pro AG Nordic MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW/MOX301-18HFN8-QRD0GW

 

 

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+, A+++
МОЌНОСТ (KW): 5,5
МОЌНОСТ (btu): 18000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 5.275(1.729~6.213)
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 5.569(1.055~6.975)
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 1550(0.560 – 2050)
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 1750(0.780 – 2.000)
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 800 m³
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): 1.6
SEER / SCOP: 7.2/ 5.1/4.0/
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -30°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 30~40m²
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТ, Х
SMART/WI-FI: ДА
ТЕХНОЛОГИЈА: TWIN ROTTARY, инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 32.7
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 874 x 554 x 330
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): 11.0
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: 805 x 285 x 194 mm
ЗВУЧЕН ПРИТИСОК (dB): 22
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 5
ФИЛТРИ: UV лампа за стерилизација, Био филтер, филтер за прaшина

50,990.00 ден

Midea Extreme Save PRO AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series + KIT,

MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW/MOX301-18HFN8-QRD0GW

(вклучен кит за монтажа)

 

Additional Information

Back to Top
Midea Extreme Save Pro AG Nordic MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW/MOX301-18HFN8-QRD0GW
50,990.00 ден
Производот е додаден во кошничката