HISENSE TQ50BA0E ENERGY

TQ50BA0E Energy
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++/А++ (8.1/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5700.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/5600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1280 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1400W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1000.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.70 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 33.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: од -20   ДО 43
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до макс. 50 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Bio-филтер,Катечин филтер(антибактерии), активен јаглен, HEPA филтер
Јонизатор со COLDPlazma генератор
ДИМЕНЗИИ ВНАТ.ЕДИНИЦА: 1014×315×231 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 860×650×310 mm
ГАРАНЦИЈА: 2 години 

44,990.00 ден

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

A+++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

HISENSE

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-20°C ~+50°C

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

4700 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

4100 W

МОЌНОСТ (btu)

18000 btu

МОЌНОСТ (KW)

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

30~40m2

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

SMART/WI-FI

ALEXA VOICE, ДА

Технологија

инвертер