HISENSE TQ35XE0E ENERGY

TQ35XE0E Energy
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++/А++ (8.5/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5700.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:795 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:620.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:28.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20   ДО 43
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:41 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до макс. 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Bio-филтер,Катечин филтер(антибактерии), активен јаглен, HEPA филтер
Јонизатор со COLDPlazma генератор
ДИМЕНЗИИ ВНАТ.ЕДИНИЦА:906×270×210 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 940×630×385 mm
ГАРАНЦИЈА: 2 години 

32,990.00 ден

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

A+++

ПРОИЗВОДИТЕЛ

HISENSE

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-20°C ~+50°C

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

4700 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

4100 W

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

МОЌНОСТ (KW)

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

30~40m2

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

SMART/WI-FI

ALEXA VOICE, ДА

Технологија

инвертер