HISENSE TG50XA00 apple pie

TG50XA00 apple pie
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++/А++(6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6250.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5000/5600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1540 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1550W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 1000.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 2.0 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 28.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: од -15   ДО 43
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 12 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 38 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до макс. 50 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ:  Филтер за прашина, Bio-филтер,Катечин филтер(антибактерии), активен јаглен, HEPA филтер
Јонизатор со COLDPlazma генератор
ДИМЕНЗИИ ВНАТ.ЕДИНИЦА: 1050×320×235 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:  940×385×630 mm
ГАРАНЦИЈА: 2 години 

38,990.00 ден

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ШифраКЛ18025 Категорија
Brands
ПРОИЗВОДИТЕЛ

HISENSE

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

6000 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

6000 W

МОЌНОСТ (btu)

18000 btu

МОЌНОСТ (KW)

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

40~50m2

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-15°C ~+50°C

SMART/WI-FI

ALEXA VOICE, ДА

Технологија

инвертер