HISENSE TG35VE00 apple pie

TG35VE00 apple pie
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++/А+ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1025W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:26.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15   ДО 43
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:27 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до макс. 30 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Bio-филтер,Катечин филтер(антибактерии), активен јаглен, HEPA филтер
Јонизатор со COLDPlazma генератор
ДИМЕНЗИИ ВНАТ.ЕДИНИЦА:950×275×208 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 715×240×480 mm
ГАРАНЦИЈА: 2 години 

26,990.00 ден

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
ПРОИЗВОДИТЕЛ

HISENSE

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

4200 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

3700 W

МОЌНОСТ (btu)

12000 btu

МОЌНОСТ (KW)

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

30~40m2

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-15°C ~+50°C

SMART/WI-FI

ALEXA VOICE, ДА

Технологија

инвертер