GREE VERSATI GRS-CQ8.0Pd/NhG-K

171,490.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
GREE VERSATI GRS-CQ8.0Pd/NhG-K
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (EER/COP):A++ (4,0/4.5) подно греење
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ(подно):7800W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:(подно)8000W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1800 W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (EER/COP):A++ (2.7/3.4) фен којлери/радијатори
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ(подно):6300W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:(подно)7600W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2300 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2000 W
ТЕМПЕРАТУРА НА САНИТАРНА ВОДА ( 40-80 c )
НИВО НА БУЧАВА:56.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20   ДО 43
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:80 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:100 м2
ФРЕОН:R410
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:980 x 427 x 788 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

80~100m2

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

9000W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

9000 W

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-20°C ~+50°C

ПРОИЗВОДИТЕЛ

GREE

Технологија

инвертер