GREE VERSATI GRS-CQ16Pd/NhG-K

226,890.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека
GREE VERSATI GRS-CQ16Pd/NhG-K
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (EER/COP):A++ (3.2/4.1) подно греење
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ(подно):14500W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:(подно)15500W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:3800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:3750 W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (EER/COP):A++ (2.9/3.2) фен којлери/радијатори
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ(подно):9700W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:(подно)14500W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:3400 W
ТЕМПЕРАТУРА НА САНИТАРНА ВОДА ( 40-80 c )
НИВО НА БУЧАВА:56.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20   ДО 43
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:114 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:160 м2
ФРЕОН:R410
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:900 x 412 x 1345 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

А++

ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА

КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

150~180M2

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

14500W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

9000 W, 14500w

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

-20°C ~+50°C

ПРОИЗВОДИТЕЛ

GREE

Технологија

инвертер