GREE PULAR PREMIUM GWH18AGD-K6DNA1A

PULAR PREMIUM GWH18AGD-K6DNA1A
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) : A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5200.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 4600/5200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1450 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1400W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 850.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 48.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: од -15   ДО 43 
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 13 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 35 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до макс. 50 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 878 X 360 X 630 mm
ГАРАНЦИЈА: 10 години ( посебни услови )

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

35,990.00 ден

Достапно за одложена нарачка

Во желботека Додавање во желботека Додадено во желботека

NEW 2020

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

,

ПРОИЗВОДИТЕЛ

GREE

КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ

5500 W

КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ

5500 W

МОЌНОСТ (KW)

МОЌНОСТ (btu)

18000 btu

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА

35~45m2

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

SMART/WI-FI

ДА

Технологија

инвертер